Nagyon mély, nagyjából egy nyolc emeletes ház magasságának megfelelő, huszonhat méter mély kútba esett egy idős bácsi csütörtökön kora délután Csörögön, nem tudták megmenteni.

Dolgozz otthonról, sok pénzért! Hirdetésszervezőket keresünk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat, nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

A felkavaró tragédia a Harkály utcában, egy családi ház udvarában történt. Egyenlőre senki sem tudja miként eshetett be az öregúr a kútba, vélhetően a nem túl magas párkány fölé hajolt és megszédülhetett.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője, Csámpai Attila azt mondta, hogy először a váci hivatásos tűzoltók mentek ki a helyszínre, hozzájuk csatlakoztak később a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat szakemberei.

A férfit közösen, alpintechnikával emelték ki a kútból, az életét azonban már nem tudták megmenteni – közölte a szóvivő.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a becsapódás vagy fulladás okozta-e az idős ember halálát – jegyezte meg Csámpai Attila.

Fotók: A katasztrófavédelem helyszínen készült felvételei


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!