Az autó Szent Miklós úton parkolt. Éjjel fél kettőkor a tolvaj az autó résnyire lehúzott oldalsó ablakát lenyomta, majd az utastérben talált, de egy másik autóhoz tartozó indítókulccsal megpróbálta beindítani a járművet, aztán jött a tulaj.

A tolvaj nem lehetett túl profi, mert a slusszkulcsot beletörte az indítózárba. A tulaj erre lett figyelmes, így megzavarta a bűnözőt, aki elmenekült.

A szigetszentmiklósi rendőrök ügyesek voltak, mert egy órán belül azonosították és a helyszín közelében elfogták a 25 éves budapesti férfit, B. Kálmánt. Gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a budapesti férfi ellen lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!