Tűzoltók a partra vontatnak egy személygépkocsit Budapesten, a XXII. kerületben 2018. október 19-én.

A korábban a folyóba került autó a rekord alacsony vízállás miatt látszott ki a folyóból. Korábban arról számoltunk be, hogy Dunakeszinél is előkerült egy autóroncs a Dunából, ott még csontvázat is találtak benne. A rejtélyes halálesetről ebben a cikkünkben írtunk hosszabban.

Tudtad, hogy a BudaPestkörnyéke.hu egy 100 évvel ezelőtt is létezett agglomerációs újság modern változata? Cikkeinket havonta már 300 ezer alkalommal olvassák el. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

Az elmúlt időszak csapadékszegény időjárásának következtében a magyarországi folyókon rendkívül alacsony vízszintek alakultak ki. A Dunán a víz szintje a Komáromtól kezdődő szakaszon alulmúlta a valaha mért legalacsonyabb értéket, mindenhol rekordok születtek.

Kapcsolódó cikkünk:

Mindig van lejjebb! Újabb alacsony vízállási rekord a Dunán

A legfrissebb meteorológiai előrejelzés szerint a Duna jelentős részvízgyűjtőin – Inn, Traun, Enns – a jövő hét közepén várható jelentősebb mennyiségű, 20-25 milliméter csapadék.

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!