A monori, az érdi és a ceglédi rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a balesetek megelőzése érdekében.

A motoros rendőrök összehangoltan ellenőrizték a Gyömrőn és a Vecsésen lévő főutakon közlekedőket 2018. október 4-én.

A balesetek megelőzése érdekében tartott közlekedésbiztonsági akció során a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak a gyorshajtók, az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére, de ellenőrizték az előzési szabályos betartását valamint a passzív biztonsági eszközök használatát is.

Nagyon sokan, már 300 ezren látogatják a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált. Az olvasóink erejével sikeresebb lehet a te vállalkozásod is! Részletek itt!

A motoros járőrök együttműködve az akció során 11 sofőrrel szemben helyszíni, illetve két járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A rendőrök a közlekedésbiztonsági ellenőrzés során minden járművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát, amely egy esetben sem mutatott pozitív értéket.

A közlekedők a jövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén – írják a Police.hu oldalon, ahol hozzáteszik: fontos, hogy mindenki hazaérjen!

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!