Felborult egy szinte teljesen új Suzuki szombaton délelőtt Nagymaroson, a Fehérhegy utcában. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a felborult autó forgalmi akadályt okozott.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője portálunknak elmondta, hogy a helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók kézi erővel, kötelek segítségével a járművet kerekeire állították, átvizsgálták, majd biztosították a helyszínt.

A budapesti agglomerációban több mint 100 évvel ezelőtt ismert kiadvány volt a Budapest Környéke című lap. Örülünk, hogy ennek a nagy múltú újságnak a modern verzióját, a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált már nagyon sokan, 300 ezren olvassák.

A fényképre pillantva feltehető a kérdés, hogy egy ilyen keskeny úton, gyakorlatilag egy ösvényen hogyan tud fejre állni egy autó? A válasz a sofőr rutintalanságában keresendő. Valószínűleg tolatni kezdett a lejtőn, a hátsó kereke felmehetett a jobb oldalon látszó támfalra és az történt, mintha valaki félig tolatna fel egy rámpára. Egy darabig megdől az autó, majd átbillen. A Suzuki sofőrje valószínűleg nagyon gyakorlatlan volt, ezért nem érzékelte, hogy nagy a baj.

Kiemelt kép: katasztrófavédelem