Óriási tömegkarambolt történt az M0-áson, órákig tarthat a dugó. Akár egy órával is megnőhet a menetidő az M0-ás autópályán, mivel több baleset is történt a mai nap folyamán.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Mindkét irányban torlódásra lehet számítani az M0-ás autóúton, így aki teheti, próbáljon más útvonalat választani magának, hiszen akár egy órával is megnőhet a menetidő az Útinform szerint.

A 11-es kilométernél az M5-ös autópálya felé egymásba rohant egy személygépjármű és egy kamion. Emiatt ideiglenesen csak egy sáv járható ami komoly torlódásokhoz vezetett.

A másik oldalon tömegkarambol történt, négy autó ütközött egymásnak. A baleset az M1-es felé, az M51-es csomópont utáni 22-es kilométernél történt. A helyszín a belső sávot foglalja el, így további forgalomfennakadásra lehet számítani.

 

 


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!