A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves tolcsvai és egy 45 éves budapesti férfi ellen. A letartóztatásukról készült az alábbi két videó.

A nyomozás adatai szerint a férfiak 2018. március 28-ára virradó éjjel betörtek egy budaörsi cég irodájába, majd onnan egy páncélszekrényt loptak el. Cselekményükkel több millió forint kárt okoztak a gyanú szerint.

A budaörsi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Egyiküket, egy 34 éves tolcsvai férfit 2018. július 12-én Taktaszadán fogták el, míg társát a rendőrök felkérése alapján a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el Budapesten – írja a Police.hu.

A rendőrök mindkét férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ügyükben a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!