A 24 éves K. Dávid és társa, a 32 éves Ny. József 2018. szeptember 16-a és október 17-e között három autót lopott el Budapest VII. és VIII. kerületéből, úgy, hogy az egyiket az utcán vontatták el egy másik járművel.

A két pilisi férfi az autókról leszedte a rendszámtáblákat és azokat eladta egy telephelyen. A hulladékudvarban a nyomozók megtalálták az október 17-én ellopott autót és megállapították azt is, hogy a másik két lopott gépkocsit is ott adták el a férfiak.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál elődje, a Budapest Környéke című újság 100 évvel ezelőtt már ismert kiadvány volt az agglomerációban. A cikkeinket havonta már 300 ezer alkalommal olvassák el itt az interneten. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Gépjármű Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a beszerzett adatok, valamint a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőket, majd a Bűnügyi Bevetési Osztállyal együttműködve, 2018. október 19-én 22 óra körül a Monorierdő mellett fekvő pilisi otthonukban a két férfit elfogták.

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Dávidot és Ny. Józsefet lopás bűntett, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.​

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!