Tüzet nyitottak a házkutatásra érkező rendőrökre egy váci háznál. A rendőrök drogkereskedelem gyanúja miatt vonultak ki – írja a Ripost. Később kiderült, hogy nem folyik ilyen ügyben nyomozás, így a bulvárlap beszámolója a BudaPestkörnyéke.hu szerint nem teljesen alapos, de nézzük mit írtak a történtekről, hiszen mégiscsak megszállták a rendőrök az egyik váci utcát.

Több lövést is leadott a rendőrökre egy férfi múlt péntek este Vácon. A helyiek beszámolója szerint egy családi házhoz érkeztek ki az egyenruhások, ahol az egyik lakó fegyvert fogott rájuk. Később a rendőrök három embert kísértek el a helyszínről – számol be az esetről a Ripost.

Olyan volt, mint egy filmbeli összecsapás! – meséli a szomszéd. “Éjszaka hallottunk valami pufogást, de mivel ez a környék Vác külterületére esik, nem gondoltunk rögtön a legrosszabbra, azt hittük, petárdázik valaki.

Másnap, amikor felkeltem és mentem volna dolgozni, akkor láttam, hogy a szomszédék háza el van kerítve rendőrségi szalaggal. Kérdeztem, hogy mi történt. A másik szomszéd mesélte el, hogy látta este megjönni a rendőrségi autót.

Laci feleségével tárgyaltak az udvaron, majd a ház irányából lövések dördültek. Mindenki nagyon megijedt! Laciék – akihez érkeztek a rendőrök – nagyon zárkózottan élnek, senki sem tudta, mivel foglalkoznak, most viszont azt beszélik, hogy droggal kapcsolatosan keresték őket. Az egyik szomszéd azt mondta, hogy meg is lőttek egy rendőrt!  A Ripost megtudta, hogy nem találtak el rendőrt, legalábbis ilyen ügyben nem folyik nyomozás.

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint sem indítottak lövöldözés miatt eljárást, így valószínű, hogy tulajdonképpen nem is lőttek rá a rendőrökre, hiszen ezt a Ripost beszámolója szerint is csak egy szomszéd állítja – na meg a bulvárlap.

Harminc liter Ginát találtak két férfinél – rengeteg embert lehet ennyivel kiütni

Kiemelt kép: illusztráció