Az alábbi videóval akarja a rendőrség felhívni a figyelmet a balesetmentes közlekedésre. Statisztikai alapon, ha 100 ezer ember megnézi, abból egy még ebben az évben meghal. Ez nem jósda, statisztikai valóság.

A videó nyilvánosságra hozatala után egy órával már meg is történt az első halálos közlekedési baleset Érden, ahol frontálisan ütközött két jármű hétfő délelőtt.

A baleset következtében elsodortak egy gyalogost, aki a helyszínen meghalt – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Darázs Ágnes elmondta, hogy a karambol a  Bajcsy-Zsilinszky úton történt, egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze. Az egyik járműbe egy ember beszorult, a tűzoltók feszítő-vágó eszközzel szabadítottak ki, majd átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A rendőrség elgondolkodtató videóját alább lehet megnézni


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!