A gyanú szerint Dunakeszin lopott el egy vízszállító kisteherautót egy lengyel férfi pénteken reggel, majd mikor egy benzinkúton megállt italt vásárolni, a rendőrök elfogták.

A rendőrség szerint a férfi ittas állapotban 2018. október 5-én kora reggel egy Dunakeszin lévő cég telephelyéről ellopta a képen látható tehergépkocsit, amellyel a város területén közlekedett, majd megállt egy benzinkúton, ahol italt vásárolt.

Ezek után a tehergépkocsival tovább akart menni, azonban a járművel bokrok közé hajtott, majd az időközben helyszínre érkező rendőrök elfogták.

A férfit előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett, és azt is elmondta a nyomozóknak, hogy a tehergépkocsi ellopása előtt egy parkoló mentőautóból kivett egy táskát, amit magával vitt.

Később a rendőrök megállapították, hogy egy defibrillátor készülék volt ebben a táskában, a mentőautó pedig egy kft. tulajdonát képezi. A készüléket sértetlen állapotban foglalták le a nyomozók.

A Dunakeszi Rendőrkapitányságon indult eljárás jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves lengyel férfi ellen – írja a Police.hu.

A férfi ellen a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!