Jelentős változásokra kell számítani a budapesti közösségi közlekedésben szombaton és vasárnap a Vivicitta városvédő futás és az Élet menete miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! A részletekért kattints ide!

A városvédő futás miatt szombaton 10 és 16 óra között lezárásokra kell számítani a Margitsziget környéki budai és pesti utakon, vasárnap kora reggeltől délig a rakpartoknál, délután pedig újból a Margitsziget térségében.

A lezárások érintik a BKK egyes járatait is. A 4-es és a 6-os villamos szombaton 15.10 és 15.40 között egyik irányban sem áll meg a Margit hídon. A 15-ös és a 115-ös autóbuszt egy szakaszon a Váci útra terelik, a 26-os busz egész nap rövidebb szakaszon, az Árpád híd és a Zenélőkút között, de sűrűbben jár, míg a 34-es és a 106-os busz délután az Árpád híd felé nem áll meg a Margitsziget/Árpád híd megállóban.

Vasárnap

Vasárnap a lezárások miatt rövidített útvonalon jár a 19-es, a 41-es, a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 16-os, a 26-os és a 109-es busz, két szakaszra osztva közlekedik a 2-es villamos, módosított útvonalon az 5-ös, a 9-es, a 105-ös és a 178-as busz, valamint a 83-as troli.

Az Élet menete miatt vasárnap 16.30 és 19.30 között a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY járat a Kiskörúton át közlekedik, a 2-es villamos pedig csak a Közvágóhíd és a Boráros tér, valamint a Széchenyi István tér és a Jászai Mari tér között jár.

MTI, Kiemelt kép: illusztráció, MTI Fotó


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!