Újabb 670 férőhelyes parkolót nyit júniusban a Budapest Airport, mivel a március 15-i hétvégén több parkoló is megtelt, újabb kapacitásokra van szükség.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető társaság keddi közleménye szerint csak március 15-én 44 746 induló és érkező utas fordult meg a repülőtér termináljain, ekkor forgalom a nyári időszakra jellemző.

A Budapest Airport 4200 parkoló férőhelyet tud biztosítani az utazóknak és az itt dolgozóknak.

Bár a repülőtér tavaly megkezdte az új, a terminál közelébe tervezett, hatszintes parkolóház építését, annak építési engedélyét a kormányhivatal tavaly decemberben visszavonta.

Emiatt döntöttek az újabb férőhelyek biztosításáról, és megállapodtak a Budapesti Közlekedési Központtal a 100E járat sűrítéséről.

A Budapest Airport a következő években 6,5 milliárd forintból fejleszti a repteret.

MTI, Kiemelt kép: BPK


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!