Súlyos sérülésekkel két motorost is kórházba szállítottak szombaton az agglomerációban. Diósdon és Veresegyházán is hasonló baleset történt, mentőhelikopter is a helyszínre vonult.

Motoros ütközött össze egy személygépkocsival szombaton délelőtt Diósdon, a Homokos utcában. A balesetben a motoros súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították – tájékoztatta a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Elmondta, hogy a törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, áramtalanították a motorkerékpárt, majd biztosították a helyszínt.

Baleset Diósdon, Fotó: PMKI Érd HTP

Csámpai Attilától azt is megtudtuk, hogy ugyancsak egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze szombaton délelőtt Veresegyházán is, az Újiskola és a Hajdi utcák kereszteződésében.

A balesetben a motoros súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentők helikopterrel szállították kórházba. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kiemelt kép: Baleset Veresegyházán/PMKI Gödöllő HTP


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!