Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte az ügy vizsgálatát és átadta az ügyet az ügyészségnek. Mint kiderült, a nyomozás adatai szerint egy 35 éves férfi még 2018. február 4-én 16 óra 20 perckor Audi típusú személygépkocsival közlekedett a 6-os számú főúton, Budapest irányából Ercsi irányába.

Haladása során a 24. kilométerszelvényében a záróvonalat átlépve több jármű előzésébe kezdett. A 6-os számú főút és a Csenterics utca kereszteződéséhez érve a gépkocsit jobbra kormányozta, majd szándékosan nekiütközött egy a balra kanyarodó forgalmi sávban haladó Peugeot típusú személygépkocsinak.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál kiemelkedő látogatottsága felpörgeti az üzletet. A filmből ismert Üvegtigris büfének már segítettünk, a te vállalkozásodat is fellendítjük, hiszen minket olvasnak a vásárlóid! Klikk ide a részletekért!

Az ütközést követően a százhalombattai férfi a helyszínt adatai hátrahagyása, valamint segítségnyújtás nélkül elhagyta. A baleset során a Peugeot sofőrje nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az Audi sofőrjét közúti veszélyeztetés bűntett és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ha az audis férfit bűnösnek találja a bíróság, akár 6 év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Fotó: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!