Egy nap alatt öt kábítószer-kereskedőt fogtak el. Potencianövelőkkel és tiltott teljesítményfokozókkal is kereskedtek.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy T. Tamás 44 éves, W. Béla 45 éves, M. Edit 48 éves, V. Viktória 29 éves és Zs. István 56 éves budapesti lakosok 2018. augusztusától kezdődően kábítószerrel, illetve engedély nélküli egészségügyi termékekkel kereskednek.

A gyanú szerint a bűnszövetség úgy épült fel, hogy a kábítószert, illetve az engedélyhez kötött egészségügyi termékeket a 44 éves T. Tamás rendelte külföldről, melyeket négy társának közreműködésével belföldön, döntően Kispesten és Óbudán árult, valamint külföldre is továbbértékesített.

A nyomozók a három férfit és a két nőt összehangolt akcióban, 2019. március 20-án délután elfogták és a hozzájuk köthető kispesti és óbudai ingatlanokban kutatást tartottak.

A hét helyszínen megtartott kutatás során két kilogramm amfetamint, valamint további 140 gramm kábítószergyanús anyagot, mobiltelefonokat és 125 különféle zacskókba és dobozokba csomagolt tiltott egészségügyi termékeket találtak. A lefoglalt egészségügyi termékek között potencianövelők és tiltott teljesítményfokozó szerek is voltak.

A kispesti nyomozók a bűnszövetség tagjait kábítószer-kereskedelem bűntette, illetve egészségügyi termék hamisításának bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként és őrizetbe vették őket – írja a Police.hu.

Nem csalt a rendőrök szimata: jelentős droghálózatot kapcsoltak le az agglomerációban

Kiemelt kép: A rendőrség helyszíni felvétele


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!