Az autópálya szélén kóborolt a két nagytestű kutya, lakossági bejelentésre megérkeztek a rendőrök, akik szokatlan módszerrel fogták be az állatokat a hétvégén az M3-ason.

Az M3 Autópálya Alosztály bebizonyította, hogy nekik minden élet számít, és hogy a “POLICE” szalag sokoldalúbb mint gondolnánk – írják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán.

Bejelentés érkezett hozzájuk, hogy Mogyoród irányából két kóbor eb baktat Budapest felé az autópályán. Bomlász Tamás és Lengyel András rendőr főtörzsőrmester azonnal a helyszínre sietett, és némi kergetőzés után biztonságosan beszállították a kutyákat Gödöllői Autópálya Alosztályra.

A Gödöllői gyepmestertelepről szintén azonnal jöttek a hívásra. A chip kiolvasása után a kutyusok Rasputin és Léna -mi más neve is lehetne Moszkvai őrkutyáknak – visszakerültek a gazdájukhoz.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!