Lezárult a nyomozás annak a négy férfinak az ügyében, akik kilopták az egyik fővárosi jegyautomatából a hőpapírszalagot, és abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket árusítottak – közölte a rendőrség pénteken.

Sok pénz, változatos munka! Hirdetésszervezőket keresünk! Otthonról is végezhető munka, magas jutalékkal, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat, nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

A nyomozás adat szerint a 37 éves, budapesti F. Attila két társával együtt hőpapírszalagokat lopott, majd megbízta a szintén 37 éves, fegyverneki Cs. Norbertet, hogy azokból hamis bérleteket készítsen. A hamis jegyeket, bérleteket 26 embernek adták el.

A rendőrök F. Attilát és Cs. Norbertet még 2016 októberében a IV. kerületben elfogták; a budapesti férfinél akkor több mint 180 ezer forint készpénz és 14 hamis bérletszelvény volt, amelyeken különböző személyiigazolvány-számok szerepeltek.

A rendőrök a két elkövető lakásán több mint száz hamis bérletet, hőpapírtekercseket és hőnyomtatót foglaltak le.

Kapcsolódó cikkek:

Az újpesti rendőrök a két férfit többek között tízrendbeli csalás, 60 rendbeli hamis magánokirat felhasználása miatt, a hőpapírszalag eltulajdonításában részt vevő két férfit rongálás és lopás miatt, a 26 vásárlót pedig szintén hamis magánokirat felhasználása miatt hallgatták ki gyanúsítottként – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az eljárás az ügyészségen folytatódik, több évet kaphatnak.

MTI, Kiemelt kép: illusztráció