Két ember életét vesztette, amikor a képen látható sárga Chevrolette típusú személyautó és egy nagy Volvo kamion összeütközött az M3-as autópályán. A rendőrök a forgalmat a 3-as főútra terelték.

Frissítés | 14:39

A helyszíni szemle és a műszaki mentés 14 óra 20 perckor befejeződött, a forgalomkorlátozást feloldották. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.


Egyelőre tisztázatlan körülmények között a teherautó a műszaki hiba miatt megálló személyautónak csapódott 2018. november 6-án 7 óra 10 perc körül Gödöllő  közigazgatási területén az M3 autópálya 32. kilométerénél, a főváros irányába tartó oldalon.

A balesetben a kisautóban ülő két ember a helyszínen életét vesztette. A rendőrök az autópályát lezárták, a forgalmat a bagi lehajtónál leterelték a 3. számú főútra. Az autósok a gödöllői lehajtónál térhettek vissza.

Fotók: MTI/Mihádák Zoltán


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!