A Strabag munkájával sztrádává bővülő M2-esen az új Dunakeszi északi csomópontban emelik be a héten a cég munkagépei egy új híd gerendáit. Ezen a helyszínen kapcsolódik majd a HE-DO és a Penta által kivitelezett új gödi felvezetőút is az autópályához – írja a Magyarépítők.hu.

Hirdetésszervező kollégákat keresünk! Otthonról is végezhető munka, magas jutalékkal, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád és a járulékaidat. Legyél te is a munkatársunk, a részletekért kattints ide!

Az M2-es felújítása kapcsán összesen 19,6 kilométernyi útszakaszból a Strabag Építő Kft. és a Strabag AG konzorciuma 13,4 kilométernyit kibővít, a már meglevő 6,2 kilométernyi négysávos szakaszt pedig felújítja.

Ahogy azt korábban itt a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon megírtuk a Vác és Budapest közötti útépítés során most az újonnan kialakításra kerülő Dunakeszi északi csomópontban emelik be a helyszínen új hídjának gerendáit: február 19-én és 20-án este 8 és hajnali 6 óra között emiatt ideiglenesen egy sávot használhatnak majd csak az autósok.

Emellett néhány alkalommal 10-15 perces forgalomlezárásra is lehet számítani ezekben az időszakokban – derül ki a beruházó NIF Zrt. közleményéből.

A gödi bekötőút építkezése is jól halad. A Dunakeszi északi csomópontban kapcsolódik a szintén a NIF Zrt. beruházásában felépülő gödi felvezetőút is az M2-eshez.

Kapcsolódó cikk: Furcsaságok az épülő M2-esen, Magyarország egyik legveszélyesebb útján

Az észak-budapesti agglomerációban élők szempontjából szintén fontos fejlesztésben 2,5 kilométernyi új úttal kötik össze a 2-es főutat az M2-es autópályával. Itt a NIF Zrt. a munkálatok elvégzésével a HE-DO Kft. és Penta Általános Építőipari Kft. alkotta konzorciumot bízta meg.

Kiemelt kép: illusztráció, Forrás: NIF Zrt.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!