Üllőn nyitja következő boltját az Aldi, ott ahol az egyik legnagyobb konkurensnek, a Lidlnek nincs üzlete. Azért akad elég versenytárs, a településen már ott van a Coop, a Tesco, a Spar és a Penny.

A több mint 130 bolttal rendelkező Aldi ezen a héten újabb üzletet ad át, ezúttal Üllőn. A bolt csütörtökön nyílik, hétköznapokon reggel 7-től este 8-ig, vasárnap reggel 8-tól délután 6-ig lesz nyitva.

A budapesti agglomerációban több mint 100 évvel ezelőtt ismert kiadvány volt a Budapest Környéke című lap. Örülünk, hogy ennek a nagy múltú újságnak a modern verzióját, a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált már 300 ezren olvassák.

Az új egység a 4-es és a 400-as út kereszteződésénél egy ipari területen található. Az agglomerációs városban van már boltja többek között a Coopnak, a Reálnak, valamint Tescónak, a Sparnak és a Penny Marketnek is – írja a Napi.hu.

Az üllői aldis boltnyitás azért kivételes, mert eddig többségében olyan helyeken terjeszkedett a boltlánc, ahol a  harmadik nagy diszkonthálózat, a Lidl is jelen van. Utóbbi cég boltlistája szerint azonban Üllőn nincs Lidl-üzlet, ám a két szomszédos településen, Monoron és Vecsésen van.

Az Aldi középtávon 200-250 boltból álló hálózatot szeretne létrehozni, vagyis még további 70-120 üzlet nyitásában gondolkodik a boltlánc országszerte.

Kiemelt kép: illusztráció