A Pest megyei és a budapesti rendőrök összehangolt intézkedésével, Budapesten fogtak el azt a férfit, aki a gyanú szerint szerdán este Törökbálintról lopott el egy Mercedest. Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 44 éves budapesti férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. november 14-én este egy törökbálinti ingatlan előtt leállított Mercedes gyártmányú személygépkocsit lopott el, majd azzal Budapestre hajtott.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál kiemelkedő látogatottsága felpörgeti az üzletet. A filmből ismert Üvegtigris büfének már segítettünk, a te vállalkozásodat is fellendítjük, hiszen minket olvasnak a vásárlóid! Klikk ide a részletekért!

A bűncselekmény bejelentését követően a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjai összehangolt intézkedés keretében kezdték meg a lopott jármű felkutatását, amelynek eredményeképpen a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai észlelték, és megpróbálták megállítani a keresett gépkocsit.

A jármű vezetője a rendőröket látva megkísérelte kivonni magát az ellenőrzés alól, nagy sebességgel menekülni kezdett. Ezután a 44 éves férfi a XVI. kerületben egy zsákutcába hajtott a lopott autóval, majd gyalogosan próbált továbbmenekülni, és egy erdős részen elbújni a rendőrök elől. A körzeti megbízottak gyalogosan is követték, majd elfogták.

A férfit előállítását követően az érdi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az üggyel összefüggésben, őrizetbe vették és letartóztatták.​

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!