Szentendre vezetője, Verseghy-Nagy Miklós a környezettudatosság jegyében a városi piac logójával dekorált vászontáskákat osztogatott nemrég a piactéren.

A nejlonzacskókat hamarosan kitiltják Magyarországról. Jó, ha már most felkészülünk erre és alternatív megoldással rendelkezünk – mondta a polgármester egy Facebook videóban.

Nagyon sokan, már 300 ezren látogatják a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált. Az olvasóink erejével sikeresebb lehet a te vállalkozásod is! Részletek itt!

Verseghy-Nagy Miklós azt is elmondta, hogy 100 millió forint értékű piacfejlesztési pályázatot adtak be a Belügyminisztériumhoz. Ebből az épületeket, kínáló pultokat fejlesztenék, padokra, napernyőre és zöldfelületekre is jutna pénz. Egyszóval megújítanánk ezt a város számára fontos közösségi teret  – fogalmazott a polgármester.

Kiemelt kép: Facebook/Szevi


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!