Egy agglomerációs polgármester kérdőívet tett közzé a Facebookon. Arra kíváncsi a piliscsabai városvezető, hogy ki milyen zenei életet látna szívesen a településen. Nem mindegy, hogy milyen válaszok érkeznek, mert jelentősen befolyásolhatják még azt is, hogy milyen koncertek lesznek a városban.

Farkas András polgármester arra kéri a helyieket, hogy segítsenek kialakítani Piliscsaba zenei koncepcióját.

A város honlapján azt írják a közvélemény kutatással kapcsolatban, hogy szeretnék a város kulturális, zenei életét olyanná alakítani, amely az ott élőknek is tetszene, amelynek szívesen lennének a részesei az ott élők.
Mint írják, nem akarnak versenyezni a fővárossal, de állítják, hogy sokszínűségében és minőségében városunkhoz méltó zenei programokat képes a város létrehozni.

A 19 kérdésből álló listán többek közt arra kíváncsiak, hogy  Milyen koncerteket, zenei rendezvényeket hallgatna legszívesebben vagy Szívesen részt venne-e, ill. szükségét érzi-e, hogy legyen zenei-terápiás foglalkozás Piliscsabán.

A piliscsabai online kérdőíves módszer nem egyedülálló az agglomerációban. Néhány hete az érdi polgármester, T. Mészáros András a város következő fejlesztési programjához gyűjtött így információt, ott konzultációnak nevezték és a piliscsabaihoz hasonlóan nem csak az érdiek, hanem bárki kitölthette.

A piliscsabai kérdőívet itt lehet elérni, alább pedig Farkas András felhívása.

Kiemelt kép: illusztráció 


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!