A péntekre virradó éjszaka a heves viharban villámcsapás érte Dunakeszin a Meggyes utcában az egyik négylakásos társasházat. Az épület kigyulladt, a tragédiában négy kisgyermekes család, összesen 16 fő érintett.

A Dunakeszi.hu beszámolója szerint a tűzoltók folyamatosan dolgoztak a lángok eloltásán, reggelre sikerült megfékezni a lángokat. A rendkívüli helyzetbe került családok gondjainak csökkentése kapcsán az Önkormányzat várja azoknak a személyeknek, családoknak a jelentkezését, akik tudnak segíteni a tragédiában érintettek ideiglenes elszállásolásában. Jelentkezni Sipos Dávidnál, ezen a számon lehet: +36 70 338 0761

A heves vihar más területen is kárt okozott a városban. A Huszka Jenő utca, valamint a Toldi utca környékén a péntekre virradó este lehullott nagy mennyiségű csapadék elöntötte a közterületeket. A Dunakeszipost.hu oldalon megjelent fotó alapján – amit nálunk kiemelt képként láthatnak a cikk tetején – valóban nincs könnyű dolga a helyieknek.

Az önkormányzat – mint írják – a hajnali bejelentések óta mindent megtesz a helyzet mihamarabbi megoldása érdekében. A szippantós autók teljes erővel, folyamatosan dolgoznak az érintett területen, ezért a környező utcákat lezárták. A munkálatok végeztével a helyszín fertőtlenítésére is sor kerül.

Kiemelt kép: dunakeszi.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!