Site icon BudaPestkörnyéke.hu

A Budapest környéki utakon jelentős torlódások alakultak ki hétfő reggel

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint az agglomerációban jelentős torlódások alakultak ki hétfő reggel. Aki teheti, inkább délelőtt kilenc után induljon be a városba.

A fővárosba vezető utakon a szokásos reggeli csúcsforgalomra lehet számítani. Telítettek a sávok az M0-s autóút déli szektorában a dunaharaszti terelésnél és a Nagy-Duna-hídnál mindkét irányban, az M3-ason Bagnál, Mogyoródnál és az M0-s csomóponttól a városközpont felé, valamint az M2-es autóúton Göd térségében.

Nagy a zsúfoltság a Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc és a Csepeli úton, továbbá a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál, a 4-es főúton Monortól és a 31-es főúton Mende térségében.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A látási viszonyok szinte mindenütt jók, de az M3-as autópálya emődi szakaszán ködfoltokra lehet számítani.

Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás, a Dunántúlon lehet helyenként erős, élénk széllökésekre számítani. A hőmérséklet -1 és +6 fok között változik.

Exit mobile version