Site icon BudaPestkörnyéke.hu

A pápa segítségét kéri a Jászai Mari-díjas színész

Szerednyey Béla arról vallott, hogy templomban is szeretné elvenni párját, azonban ehhez a pápától kell engedélyt kérnie, mivel kedvesével nem egyező a vallásuk. Ráadásul mindketten fogadtak már örök hűséget az oltár előtt korábban.

Visszavett a munkából

Szerednyey Béla egy friss interjúban számolt be arról, hogy a nyugdíj közeledtével úgy érezte, szeretne visszavenni a munkából. Mint azt a Blikknek elárulta, negyvenöt éven keresztül havi harminc előadása volt, azonban a nyugdíj ráébresztette, hogy nem kell már ennyire a munka rabságában élnie. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elgondolkozott, mennyi lehet még hátra

„Ahogy látótávolságba került a nyugdíj, úgy éreztem, Damoklész kardja függ a fejem felett: elgondolkoztam azon, vajon mennyi van még nekem hátra” – magyarázta a színész a lapnak, illetve azt is megemlítette, komoly fordulópontot jelentett ez a számára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Havi 10-15 előadás

A népszerű művésznek jelenleg havi tíz-tizenöt előadása van a József Attila Színházban, az Újszínházban és a Játékszínben, illetve tavasszal Kecskeméten fog dolgozni, ahol két bemutatója is lesz színészként és egy rendezőként.

Besegít a feleségének

A 64 esztendős Szerednyey szabadidejében besegít feleségének, Szilvinek a mézeskalács-készítő vállalkozásába díszíteni és csomagolni, mivel a karácsony közeledtével még több lesz a munka vele.

Nagy váltás

„Nagy a munka a karácsony miatt, már most látom, hogy a megrendeléseket nem fogja győzni egyedül. Az ő életében is volt négy éve egy nagy váltás, amikor eladták a családi cukrászdájukat, hála Istennek még pont a pandémia előtt. Akkor találta ki, hogy ezzel fog foglalkozni” – árulta el a Jászai Mari-díjas művész.

Oltár előtt is esküdne

A színésznek már régóta álma, hogy egyszer az oltár előtt is örök hűséget fogadjon nejének, azonban az ő esetükben ez igen komplikált lenne.

Külön-külön már volt templomi esküvőjük

„Amikor tizenkét évvel ezelőtt szűk körben egybekeltünk, a polgári szertartáson túl volt egy jelképes, ezoterikusabb ceremónia is, de nem az egyház előírásai szerint. Szerettünk volna ilyet már akkor is, de a feleségem vallása református, én pedig római katolikus vagyok, és korábban mind a kettőnknek volt már templomi esküvője” – nyilatkozta a Blikknek.

Pápai engedély kellene

„Ahhoz, hogy ezt újra tudjuk élni együtt, a pápától kellene engedélyt kérni, ami hosszas huzavona – fejtette ki Szerednyey, ahogy azt is kiemelte, eddig nem volt erre sem idejük, sem energiájuk, illetve nem is ragaszkodnak hozzá görcsösen, de ettől függetlenül nem mondott le róla.

A harmónia a legfontosabb

Mint mondta, nagy a harmónia köztük a feleségével, akivel békében és szeretetben élnek, és mindent egybevetve ez a legfontosabb, ez felülír mindent. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szerednyey Béla. Fotó: RTL.

Exit mobile version