Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Az ukrán rendszámú autó belerongyolt egy Opelbe, majd nekicsapódott egy BKV-busznak, a külföldi autó utasa elájult a helyszínen

Az ukrán rendszámú autó fiatal sofőrje nem vette észre, hogy nem neki van elsőbbsége és belerongyolt egy Opelbe, majd nekicsapódott egy csuklós busznak. Az ukrán autó utasa, egy fiatal hölgy elájult a helyszínen. A baleset csütörtökön történt.

Kényelmesen autózott a hölgy

Opel Astra kombival ment egy nő csütörtök délután az angyalföldi Fáy utcában, a Váci út irányába. Információink szerint amikor a Teve utcai kereszteződéshez ért, áthajtott rajta, hiszen a táblákkal védett úton haladt. Amikor a kereszteződésbe ért, jobbról, a Rozsnyay utca felől nagy sebességgel érkezett egy ukrán rendszámú Honda Accord. Sajnos a fiatal ukrán sofőr azt hitte, ő van a főútvonalon, így fékezés nélkül az Opel jobb elejébe rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetörött az Opel eleje

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nekicsapódott a busznak

A nagy erejű ütközéstől az Opel a Teve utcába, a Honda pedig jobbra, a Fáy utcába sodródott, oda viszont éppen megérkezett a 32-es busz, amely pár perce indult el a Göncz Árpád városközponti végállomásról.

Leszakadt a busz lökhárítója

Kirobbantak a légzsákok

A Honda a jobb elejével a busz elejének vágódott, amely visszalökte az autót a Teve utcába, ahonnét érkezett. Minden érintett használta a biztonsági övét, a Hondában kirobbantak az oldalsó légzsákok is.

Roncsdarabok az úton

Elájult a nő

Az Opel vezetőnője megrándította a nyakát, őt további vizsgálatokra kórházba szállították, de nem súlyos az állapota. Az ukrán autó jobb első ülésén egy fiatal nő utazott, ő ugyan ki tudott szállni a roncsból, de azonnal rosszul lett, elájult és az úttestre zuhant.

Lezárták az utcát

Kórházba vitték

A mentők őt is kórházba szállították. A balesetet okozó sofőrt is megvizsgálták, de ő nem sérült meg, csak elkísérte a hölgyet a kórházba, de utána visszatért a helyszínre. A Volvo csuklósbusz fedélzetén tartózkodó utasok szintén nem sérültek meg a baleset során. A kereszteződést több, mint két órára lezárta a Rendőrség, a 32-es buszok is terelőúton közlekedtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Exit mobile version