Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Bódítószerek hatása alatt kényszerítettek egy kiskorút törvénytelen munkára

Az élettársi kapcsolatban élő pár arra kényszerített egy fiatalkorú lányt, hogy pénzért férfiaknak szexuális szolgáltatásokat nyújtson. Rendszeresen vásároltak neki drogot és alkoholt.

A férfi már korábban is abból próbált pénzt szerezni, hogy fiatal lányokat közvetített szexuális szolgáltatásokra, akik abban az időszakban közös háztartásban éltek vele. 2018 márciusában az elkövető lánya áthívta magukhoz a tőlük pár száz méterre lakó, vele egy iskolába járó, néhány évvel idősebb, de még mindig fiatalkorú lányt. Ekkor a férfi és élettársa felajánlották neki, hogy lakjon Pest megyei házukba, amit a fiatal lány elfogadott.  

Néhány nappal utána közösen italozott a társaság, a férfi ekkor nyugtatókkal kínálta a lányt. Ezután pedig közösült vele, majd innentől kezdve a férfi rendszeresen szexuális életet élt a lánnyal, az élettársa pedig mind erről tudott. Ezenkívül a férfi rendszeresen vett neki alkoholt és kábítószert – írja a KEKFENY.com

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Pár hét múlva a férfi közölte a lánnyal, hogy a szintén náluk lakó, de már nagykorú lányhoz hasonlóan, neki is pénzhez kell jutni, méghozzá úgy, hogy szexuális szolgáltatást kell nyújtson idegen férfiak részére. A lány először erre nemet mondott, majd a férfi hosszas kérlelésére mégis belement a dologba. 

Ettől kezdve, egészen 2018 augusztusáig a lánynak többször kellett szexuális kapcsolatot létesíteni férfiakkal. A fiatal lány többször próbált kiszállni ebből a helyzetből, ám a férfi és az élettársa többször megfenyegették és bántalmazták, így kényszerítették vissza a kiszolgáltatott helyzetbe.

Végül a lány 2018 augusztusában mindent elmondott a szüleinek, akik segítségével minden kapcsolatot megszakított az elkövetőkkel. A Pest Megyei Főügyészség az élettársak ellen emberkereskedelem bűntette, kóros szenvedélykeltés vétsége illetve a férfi ellen kerítés bűntette miatt is vádat emelt.

Kiemelt kép: illusztráció

Exit mobile version