Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Borulás közben kizuhant a Suzukiból a sofőr, a közeli vendéglőből rohantak segíteni

Két Suzuki ütközött hétfő este a 20. kerületben. Az egyik sofőr nem volt bekötve, ő kiesett a járműből és súlyosan megsérült, mentők vitték kórházba.

Nagy ütés

Hétfő este egy idősebb úr haladt Suzuki WagonR típusú autójával Pesterzsébeten, a Török Flóris utcán az Alsó határút irányába. A Klapka utcai kereszteződéshez érve hirtelen egy nagy ütést érzett jobbról, elkapta a kormányt, az autó megpördült, a jobb oldalára borult és füstölt kezdett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összement a két Suzuki

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fékezés nélkül

A Klapka utcán az Ady Endre utca felől közlekedő másik Suzuki WagonR idősebb hölgy vezetője nem állt meg a stop táblánál és fékezés nélkül egyenesen az idős férfi autójának rohant, majd keresztbe fordult.

Gyorsan kiértek a rendőrök

Kiesett az autóból

Sajnos a vétlen sofőr nem használta a biztonsági övét, így a borulás közben kiesett az üléséből és a jobb első ajtó belső oldalára, illetve az aszfaltra zuhant.

Behorpadt az eleje

Rohantak segíteni

A Klapka utcai eszpresszó vendégei és személyzete hallotta a nagy csattanást, kirohantak az utcára és amint meglátták az oldalán fekvő roncsot, rögtön odaszaladtak, kihúzták a sofőrt és együttes erővel visszaborították a kerekeire a sárga Suzukit.

A sárga autó borult fel

Vérzett a feje

Az idős úr erősen vérzett, mivel keményen beütötte a fejét, őt az időközben kiérkező mentők helyszíni ellátás után kórházba szállították.

A légzsákok is kinyíltak

Helyszínelés

A vétkes hölgyet is megvizsgálták, de ő nem sérült meg komolyabban, a helyszínen maradt. A 35-ös busz forgalmát nem zavarta a baleset, a Klapka utca felől viszont a helyszínelés végéig nem lehetett megközelíteni a Török Flóris utcát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Exit mobile version