Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Budakeszi felé lehetetlen hazajutni, de máshol is dugó van

Kedd délután baleset történt Vecsésen és Budafokon. Budakeszin második napja szinte lehetetlen közlekedni, mert csőtörés miatt félpályás útlezárás van a főúton.

Budakeszin hétfő este óta csőtörés miatt félpályás útlezárás van még érvényben. A Korányi kórház környékén dolgoznak a Vízművek munkatársai. Óriási a dugó egész nap. A helyiek azt írják a Facebookon, hogy emiatt szinte a Széll Kálmán tértől összefüggő kocsisor van végig a településen. Várhatóan szerdán is hasonló lesz a helyzet, mert akkor is tartanak még a munkálatok.

Három személyautó ütközött Vecsésen, a Fő úton. Két jármű az árokba csúszott. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Összeütközött három személyautó Budapest XXII. kerületében, a Nagytétényi út és az Erdélyi utca kereszteződése közelében.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a nagytétényi balesetről – Facebook/Balesetinfo

.

Exit mobile version