Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Durván összetört a piros luxus BMW, a sofőrt a nyitott tetejű autóból is csak feszítővágóval tudták kiemelni.

A 11. kerületi kereszteződésben valaki nagyot hibázott. Egy Volvo belecsapódott egy BMW-be, a sofőrt feszítővágó segítségével tudták csak kiszabadítani a roncsból.

Piros csíkot látott

Kedden késő este egy elektromos Volvo kombi közlekedett a 11. kerületi Szerémi úton, a városból kifelé vezető oldalon, melyet egy fiatalember vezetett. A Vegyész utcai jelzőlámpás kereszteződéshez érve balról hirtelen egy piros csíkot látott, majd abban a pillanatban fékezés nélkül egy jobb kormányos cabrio BMW 5-ös jobb oldalába csapódott, amely a Vegyész utcán a Budafoki út felől igyekezett volna a Fehérvári út felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megpördült a BMW

A BMW többször megpördült és egy villanyoszlop mellé sodródott, háttal a járdának, a Volvo pedig irányíthatatlanná válva a járdára repült, kidöntött egy villanyoszlopot, valamint egy csoport bokrot, végül egy fa tudta megállítani.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Durván összetört a piros BMW

Nem volt senki a járdán

Szerencsére a késői időpontnak köszönhetően a járdán senki sem tartózkodott, így a főútról oda sodródó kombi nem okozott újabb súlyos balesetet.

Beszorult a roncsba

Hogy ki haladt át a tilos jelzésen, további vizsgálatok tárgya, ez a helyszínen nem derült ki, ugyanis a BMW középkorú férfi vezetője beszorult a roncsba és súlyosan megsérült, őt a fővárosi hivatásos tűzoltóknak kellett kiszabadítani.

A Volvo viszonylag megúszta

Feszítővágó

Az autó jobb oldala annyira összetört, hogy a tűzoltóknak több helyen át kellett vágniuk a küszöböt, hogy ki tudják nyitni és le tudják vágni a vezetőülés felőli ajtót, illetve félre kellett hajtaniuk a kormányt is, így tudták végül kiszabadítani a sofőrt, akit aztán gerincágyban tettek a mentőbe és a Merényi Gusztáv Kórházba szállítottak.

Súlyos sérült

Szerencsére az úr tudott kommunikálni, de súlyosan sérült, a bal oldalon ülő utasa pedig könnyebben, mint ahogyan a Volvo sofőrje is. A baleset miatt a Szerémi út kifelé vezető oldala több órán keresztül le volt zárva, a gyér forgalmat jobbra, a Vegyész utcába terelték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A mentésről videó is készült

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Exit mobile version