Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Egyszerű, de mégis nagyszerű: cipővédő motorozáshoz

A tavasz és a melegebb idő beköszöntével együtt eljött a kismotorozás ideje is, amikor nem csak attól rettegünk, hogy utol tudjuk-e érni (az átvitt értelemben és szó szerint is szélsebesen robogó) csemetéinket.

Sajnos a legtöbb szülő már találkozott azzal a problémával, hogy még a szezon elején, akár 1-2 alkalom után kikoptatják a gyerekek a méretben még megfelelő kiscipőiket valamelyik lábbal hajtós járgány, kismotor, tricikli használata során. Akár a használhatatlanságig tudnak kopni a lábbelik, ám a felhőtlen időtöltést mégsem szeretnénk elrontani.

Éveken át okozott ez nekem is problémát, míg végül a második gyerkőcömnél rátaláltam a megoldásra. A jó hír tehát, hogy van megoldás, ami nem más, mint a dobpergés… cipővédő!

Mi az a cipővédő?

Egy cipőre húzható, gumipántos védő, amely megóvja a gyerekcipőket a motorozás, biciklizés vagy bármilyen lábbal hajtós járgány használatából adódó tönkremenéstől, megkopástól és egyéb balesetektől.

A cipővédő tehát hatékonyan védi a gyerekcipőket az idő előtt való elhasználódástól, a szülők pénztárcáját pedig egy újabb kiadástól.

Hol tudom megvásárolni a cipővédőt?

Számos méret, szín és változat közül válogathattok a Levendula Gyerekcipő webshopjában vagy a gödöllői üzletükben.

Érdemes megnézni a webshophoz tartozó blogjukat is, ahol a tulajdonos, Gergely Ágnes – aki maga is háromgyermekes anyuka – az elmúlt 11 év tapasztalata alapján oszt meg fontos cikkeket, tippeket és információkat a megfelelő cipőválasztásról.

Legyünk őszinték: mindannyian szeretnénk biztosak lenni benne, hogy gyermekeink lába és tartása egészségesen fejlődik, ám a gyerekeknek való cipőválasztás olykor-olykor még a leggyakorlottabb szülőknek is fejfájást okoz.

Keressétek bizalommal a Levendula Gyerekcipőt és Gergely Ágnest, aki a legnagyobb szakértelemmel és elhivatottsággal várja a vásárlóit!

Levendula Gyerekcipő:

Webshop: https://www.levendulagyerekcipo.hu/

Blog: https://www.levendulagyerekcipo.hu/blog

Facebook: https://www.facebook.com/levendulagyerekcipo.hu

Levendula gyerekcipőbolt: 2100 Gödöllő, Bajcsy-Zsilinszky. u. 5.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!

Exit mobile version