Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Elrabolta, fenyegette és meggyalázta feleségét egy férfi Pest megyében: a nő hiába ordibált segítségért

Először autója csomagtartójába tuszkolta feleségét egy 50 éves férfi, majd egy közeli lakatlan területre vitte. Ezután egy éles tárggyal megfenyegette, majd bántalmazta. Végül Negyvenhat kilométerrel távolabb bilincselték meg a Pest vármegyei nyomozók.

Segítséget kért a nő

Egy otthonától távol került, kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától 2023. július 12-én délután. Rettegve és reszketve hadarta el: férje elrabolta és végezni akar vele. Perceken belül rendőrök lepték el az üzletet és környékét, a nő egyenruhások védelmébe, férje nyomozók őrizetébe került. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hazafelé tartott

A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hiába kiabált

A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. Egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki, ahol előkapott egy éles tárgyat, fenyegette, majd bántalmazta a nőt, aki hiába tiltakozott és sírt.

Kiugrott a kocsiból

A történtek után beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára. Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult. Végig nézték, amint a férj elkapja nejét, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

Elbújt

Nem sokkal később egy bolti eladónő karolta fel az áldozatot, falusi üzletébe tért be vásárolni a férj és megfélemlített felesége. A mellékhelyiségben tudott elbújni, amíg egy rendőr meg nem érkezett. Az áldozatot a rendőrautóba ültették, a helyszínre pedig további egységek érkeztek – a férj sem maradt sokáig magára.

Tagad

Az 50 éves F. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, azt azonban tagadta, hogy meggyalázta volna a feleségét és azt sem vallotta be, hogy éles eszközzel fenyegette.

Az állítja békültek

Állítása szerint békülős együttlét volt, amibe a nő is beleegyezett. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott 50 éves F. Józseffel eljárást indított. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón az elkövető:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet

Exit mobile version