Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Ezekben a szettekben ősszel is tuti lesz a megjelenésed

Az évszakok változásával nemcsak a színek és a hőmérséklet, de ezt követve a ruhatárunk is folyamatosan változik, hiszen alkalmazkodnunk kell a hideghez, aztán a meleghez. Az aktuális divatszíneket alapvetően az évszakok határozzák meg, bár az utóbbi időben ebben is nagyfokú lazaság mutatkozik. 

Mire jók a basic ruhadarabok?

A férfiak alapvetően tudatosan vásárolnak ruhákat, szeretik a különböző évszakokat is nagyrészt ugyanazokkal a darabokkal kihúzni, kevésbé évszakfüggően öltözködni, mint a nők. A férfi ruhatár egyik alapdarabja egy kényelmes casual nadrág. Válogass például a Griff Webshop minőségi Brax márkájú darabjai közül!

Ki mondta, hogy a ruházat színeinek követnie kell a borongós őszi időjárást? Persze a klasszikus irányvonalat követőknek továbbra is megmaradnak a tipikus őszi színek, így a beige, a barna különböző árnyalatai, a mustár, a zöldek, a szürkék, a kékek és a feketék, de egy-egy szettet feldobhatunk, játékossá tehetünk harsányabb színekkel. Emellett a réteges öltözködésé lesz a főszerep, ehhez mutatunk most stílusokat, alapdarabokat.

A basic ruhákat a visszafogott színek és szabásvonalak jellemzik, ezáltal jól variálhatók egymással. Így egy néhány alapvető ruhadarabból álló gardróbból akár 2 hétre is fel tudsz öltözni. A fehér, a fekete, a sötétkék, a szürke és a bézs árnyalatai jól illenek egymáshoz, de ha unalmasnak találnád, egy feltűnő kiegészítővel bármikor feldobhatod.

Pólókra, ingekre, farmerekre, pulóverekre és legalább egy sportzakóra, dzsekire biztosan szükséged lesz ősszel, és a hűvös napokon jól jöhetnek a mellények, sálak, bakancsok.

Szereted az eleganciát?

A tradicionális stílusok minden évszakban biztos befutók. Amennyiben azok közé a férfiak közé tartozol, akik kimondottan szeretik a méltóságteljes klasszikusokat, mint egy szövetkabát vagy egy bőrcipő, és egy hagyományos szabásvonalú zakó sem áll távol tőled, akkor ez a Te irányzatod.

Finom, minőségi anyagok, tradicionális vonalak és darabok jellemzik, de ez esetben is csavarhatsz egyet a stílusodon, és választhatsz akár egy vagány chino nadrágot is a szettedhez. A színek és anyagok harmóniája ez esetben elengedhetetlen.

Vedd lazábbra!

A sportosan elegáns stílus azok kedvence lehet, akik számára az öltöny maga a kínzás, azonban alkalmanként muszáj elegánsabban is megjelenniük egyes eseményeken. Megfelelő öltözet irodába, meetingekre is, ahol egy zakó bőven elegendő. 

A sportosan elegáns stílust a kényelem jellemzi, még akkor is, ha bizonyos fokú elegancia elengedhetetlen. Egy basic póló, egy farmer és egy sportzakó tökéletes szerelés lehet, hozzá pedig egy sneaker jól mutat. Hidegebb időben szövetnadrággal, pulóverrel is hordható.

Hétvégeken vagy amikor és ahol a munkád nem követeli meg a zakót, választhatsz az igazán lezser, könnyed darabok közül. Ezen belül nincsenek szabályok, hordhatsz praktikus lezser darabokat, de a bohókás cuccok is szóba jöhetnek, csak érezd bennük jól magad!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.

Exit mobile version