Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Felborult kamion torlaszolja el az M0-ás egyik csomópontját

Teljesen elzárja egy felborult kamion az M0-ás és a 4-es út kereszteződését. Eltart egy darabig az útzár.

Az Útinform jelentése szerint a 4-es főút és az M0-s autóút csomópontjában egy kamion felborult. A baleset következtében a Szolnok felől érkezők jelenleg nem tudnak ráhajtani az M0-s autóútra sem az M1-es, sem pedig az M3-as felé.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A Bpiautósok.hu közösségének egyik tagja készítette a kiemelt képünkön látható felvételt. Ez alapján is látszik, hogy tényleg nem lehet áthajtani ezen a kereszteződésen.

Nagyon kell vigyázni a kamionokkal

Nemrég írtunk arról itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon arról az esetről, ami még tavaly történt, a nyomozás adatai szerint egy 29 éves férfi 2018. november 12-én 10 óra 10 perckor az M0-ás autóút, bal pályatest 21. kilométerszelvényben közlekedett az általa vezetett Citroen típusú tehergépkocsival.

Haladása során – mivel nem tartott megfelelő követési távolságot – az előtte haladó kamion forgalmi okból történő fékezésekor a jármű hátuljának nekiütközött.

A baleset következtében a Citroen egyik utasa nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a Citroen sofőrjét közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, nem tartotta ugyanis be az autós a féktávolságot.

Elnézve a 4-es út és az M0-ás kereszteződésében készült felvételt, kész csoda, hogy a kamionon kívül más járművet nem érintett a kamion balesete.

Kiemelt kép: bpiautosok.hu

Exit mobile version