Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Hajsza Budapesten: kerületeken át próbált menekülni a zsaruk elől az ámokfutó nő, végül egy kisbusznak ütközött

Hatalmas ramazurira lehettek figyelmesek azok, akik vasárnap este Budapest belvárosában töltötték az idejüket. Egy ezüst színű autó ugyanis nagy sebeséggel próbált menekülni a rendőrök elől, közel 40 percen keresztül hajtott, hogy meglépjen a hatóságok elől, végül pedig egy kisbusznak hajtva állt meg.

Budáról indult

A Bors információi szerint a kocsit vezető nő három kerületen keresztül próbált meg menekülni, Budáról indult, ugyanis a rendőrök a Villányi úton akarták megállítani, ő azonban nem volt hajlandó eleget tenni a rendőrök kérésének. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több autóval is üldözték

A nő mindent elkövetett, hogy lerázza a rendőröket, nagy gázt adott, és ámokfutásba kezdett Budapest belvárosában. A rendőrök persze a nyomába eredtek, a pesti oldalon pedig már több autóval is üldözték.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Igazoltatni akarták eredetileg

A rendőrök a portál megkeresésére elmondták: „21 óra 5 perc körül a Budapest, 11. kerületi Villányi úton a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő nővel szemben kezdtek intézkedni, aki azonban megpróbálta kivonni magát az igazoltatás alól és elhajtott” – közölték, továbbá hozzátették:

Követték

„A rendőrök megkülönböztető fény- és hangjelzéssel az 1., a 11. és 12. kerület területén, majd az Erzsébet hídon áthaladva a Blaha Lujza tér irányába a Rákóczi út és Múzeum körút kereszteződéséig követték.

Kisbusznak ütközött

A nő egyáltalán nem adta fel könnyen, közel 40 perces menekülését követően átrongyolt egy piros lámpán az Astoriánál, ahol aztán egy szabályosan közlekedő kisbusznak hajtott.

Hatalmas csattanás

A hatalmas csattanásra a környékbeliek is felkapták a fejüket, a rendőrség pedig közölte, a balesetben három ember is megsérült, ugyanis a kisbuszban ketten ültek. Az ámokfutó nő könnyebb sérüléseket szenvedett, őt aztán bilincsben vezették el a helyszínről.

Nagy mázli

Az esetről a járókelők is megszólaltak, az egyik szemtanú elmondta: „A balesetet nem láttam, csak a roncsot, jól feltartotta a forgalmat. Ahogy láttam, a busznak a jobb eleje, míg a másiknak az anyós felőli oldala sérült meg. Nagy mázlija volt a sofőrnek, hogy nem a vezetőülésről kapta telibe, akkor nem ússza meg ennyivel. Csodálom, hogy nem történt nagyobb baj”

A piros lámpával sem törődött

„Azt mondták, hogy a nő nem igazán törődött a pirossal, még jó, hogy nem történt tragédia. Nem rajta múlott, az biztos” – fogalmazott egy másik. A rendőrség egyébként közúti veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz, az ügyet pedig szakértők bevonásával vizsgálják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció

Exit mobile version