Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Halálos tömegszerencsétlenség: ketten meghaltak, kilencen megsérültek péntek hajnalban

Ketten meghaltak, kilencen megsérültek péntek hajnalban Bócsánál egy közúti balesetben. Az elsődleges információk szerint egy embercsempész autója karambolózott. Mór térségében szintén baleset történt, ketten meghaltak.

Baleset Bócsánál

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. augusztus 5-én 2 óra körül az 54-es főút 34-es kilométerénél, Bócsa külterületén, két jármű összeütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kigyulladt az autó

Az egyik, amelyet valószínűleg egy embercsempész vezetett, szinte azonnal kigyulladt. A járműben utazók közül legalább kilencen megsebesültek, illetve ketten az életüket vesztették.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Tart a helyszínelés

A baleset helyszínén az utat a rendőrök teljes egészében lezárták, és vizsgálják a történteket. Nem sokkal 6 óra után az utinform.hu azt írta, a forgalom az egyik megsávban megindult.

Halálos baleset

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szintén pénteken hajnalban, 5 óra 15 perc körül a 81-es számú főút 36-os kilométerszelvényében Mór térségében, Felsődobos közelében.

Ketten meghaltak

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy személygépkocsi ütközött össze egy tehergépkocsival, melynek során két személy életét vesztette további kettő pedig megsérült.

Teljes útzár

A baleset helyszínelése jelenleg teljes útlezárás mellett zajlik, a rendőrök a forgalmat a 8216-os útra Bakonycsernye, valamint a 8127-es útra Pusztavám irányába terelik.

Lezárták az M6-os autópályát

 Az M6-os autópályán, Budapest felé, Rácalmás térségében, az 59-es és az 58-as km között nagy mennyiségű szennyeződés került az útburkolatra, ezért a külső és a leállósávot zárva tartják.

Baleset az M5-ösön

Az M5-ös autópályán, Röszke felé, Örkény térségében több jármű ütközött össze. Az 52-es km-nél belső és a leállósávot lezárták, a forgalom csak a külső sávon araszol. A torlódás kb. 5 km-es.

Frontális karambol

Frontálisan karambolozott egy teherautó és egy személyautó a 81-es főúton, Bakonysárkány határában. A 36-os km-nél a főutat lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció

Exit mobile version