Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„Így is okolja őt a lelkiismerete élete végéig, és cipelni is fogja ezt a terhet” – L.L. Junior azt kéri majd a bíróságtól, hogy kisfiúk halála miatt ne kelljen börtönbe mennie volt párjának

L.L. Junior azt kéri mindenkitől, hogy támogassak abban volt párját, nem kelljen börtönbe mennie. Hopp Csillát hamarosan emberöléssel vádolhatja meg az ügyészség, miután két évvel ezelőtt halálra gázolták a kisfiát, miközben egy piros lámpánál álltak.

Befejezték a nyomozást

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, befejezte a rendőrség a nyomozást L.L. Junior elgázolt kisfia ügyében. Hopp Csillával szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére az iratokat az illetékes ügyészségnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt Csilla ügyvédje

Megszólalt Hopp Csilla ügyvédje is, azt mondta a Blikknek, hogy  ügyfele nincs jól, de stabil az állapota, arról is beszélt, hogy péntekig adnak be egy indítványt, melyben az eljárás megszüntetését kérik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sírig tartó önvád

Az ügyvéd azt is mondta, hogy Csilla számára nagyobb büntetés valószínűleg a sírig tartó önvádnál nem lehet, hiszen egy anya számára nincs is nagyobb fájdalom mint amikor elveszti a gyermekét, Csilla ráadásul végig is nézte a balesetet.

Nem hibáztatja volt párját

Az események hatására most megszólalt L.L. Junior is, Csilla exe, Dávidka édesapja. A zenész azt írta közösségi oldalán, hogy már egyáltalán nem hibáztatja a gyermekük halála miatt egykori kedvesét.

Elengedte a vádlást

„Életem egyik legnehezebb, de mégis legfelemelőbb döntését hoztam meg, amikor elengedtem a vádlást. Végzetes hibát követett el Csilla, soha sem fog begyógyulni Dávidka elvesztése , de már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt emiatt.

Petíciót nyújtott be egy alapítvány

„Nekem az a legjobb, ha Lacika száz százalék anyai és apai szeretetben nő fel. És a tragédia után nagyon sokat dolgoztunk / dolgozunk ezen. Hallottam hogy petíciót nyújtanak be (egy szülői alapítvány) hogy mentsék fel, illetve ne kerüljön börtönbe!” – írja Junior.

A bírótól is ezt fogja kérni

A zenész azt írja, minden eszközzel támogatja Csillát és maga is ezt fogja kérni a bírótól, ha meg meghallgatják ezügyben.

Kiváló anya

„Így is okolja őt a lelkiismerete élete végéig, és cipelni is fogja ezt a terhet sajnos. Mindezek mellett én kiváló anyának tartom őt, akire szüksége van a kisfiúnknak”.

„Semmi nem hozza vissza a kisfimat”

„Kérlek támogassátok ti is őt, mert már semmi de semmi sem hozhatja vissza a kisfiamat és olyan rövid az élet ahhoz, hogy egy napig is megbocsátás vagy szeretet nélkül éljünk. Higgyétek el, én csak tudom… Isten gazdag áldásaiban erős és boldog napot kívánok mindenkinek” – zárja a posztját Junior.

Halálos gázolás

2019. augusztus 31-én egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. A kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az anya végignézte kisfia halálát

A balesetet a szemtanúkon túl végignézte Dávidka bátyja, Lacika is, akit szerencsére hamar elvittek a helyszínről, az anya azonban végignézte gyermeke haláltusáját. L.L. Junior korábbi párja a baleset után azt mondta, kisfia kirántotta a kezét a kezéből és úgy szaladt át az úton.

Kiemelt kép: L.L. Junior – Forrás: TV2

Exit mobile version