Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Karambol és útépítések miatt torlódások vannak az M0-áson, M1-esen és az M7-.esen

Az M0-áson táblákat telepítenek, az M1-esen több helyen terelés van, az M7-esen autók ütköztek, ezért torlódások vannak.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a szigetszentmiklósi csomópont környezetében burkolati jeleket festenek. A 20-as és a 18-as km szelvények között a forgalom csak a külső sávon haladhat.

A 14-es és a 13-as szelvények között pedig portál tábla telepítés miatt, ugyancsak a külső sáv járható. A munkaterületek mögött torlódnak a járművek, a teljes szakaszon 15-20 perces az időveszteség. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 22-es km-nél lévő Sasfészek-tó pihenőhely le- és felhajtóágát megnyitották. Budapest irányába a biatorbágyi felhajtó a 17-es km-nél továbbra is zárva van.

Péntek délután lezárták a főváros felé tartó oldalon a 39-es jelű bicskei csomópontot. Ott sem le- sem pedig felhajtani nem lehet. Korábban az 56-os Tatabánya-Óváros, vagy később a 27-es zsámbéki csomópont használható. Az ellenkező oldalon, Hegyeshalom felé nincs korlátozás.

Az M1-es autópályán, a főváros felé, a tatabányai terelt szakaszon, a 64-es és az 54-es szelvények között csak a külső sávon haladhat a forgalom, mert az átterelt belső sávon az elválasztó zöld területet gondozzák. A terelésben lassabb haladásra kell készülni.

Az M7-es autópályán, Letenye felé, az 58-as km-nél két személyautó ütközött össze a belső sávban. A forgalom mellettük csak a külső sávon haladhat, a baleseti helyszín mögött 2-3 km-es az araszoló sor hossza – írja az Útinform.

Kiemelt kép: Dugó az M0-áson – Fotó: BPK

Exit mobile version