Pénteken délután baleset történt a 12. kerületben a Városmajor utcában. Egy fehér Porsche terepjáró ütközött egy robogóval. Az autót a teniszcsillag, Temesvári Andrea vezette.

Kanyarodni akart

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál úgy tudja, hogy a teniszcsillag a Városmajor utcára kanyarodott volna le az Alma utcáról Porsche Cayenne gépkocsival. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Temesvári Andrea, a Sport TV szakkommentátora

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Ütközött a robogo és a Porsche

A kereszteződésnél a János Kórház felől a főúton érkező robogó a Porsche elejének csapódott majd felborult.

Nem sikerült a kanyarodás

Megsérült a motoros

Két mentő is a helyszínre érkezett, a motoros megsérült, kórházba szállították. A Városmajor utca a helyszínelés idejére teljesen lezárásra került, a 128-as és 129-es buszok terelve közlekedtek.

A teniszcsillag vezetett

Úgy tudjuk Temesvári Andrea vezetett, vele volt a férje és a kutyája is. A baleset helyszínére érkező rendőrök megkérték a teniszcsillagot, hogy üljön be a rendőrautóba, ott vették fel a jegyzőkönyvet.

Segített a rendőröknek

A teniszcsillag nagyos segítőkész volt a helyszínelés során. A mérőszalagot is tartotta a rendőröknek.

Csillogó sikerek

Temesvári Andrea női párosban Grand Slam győztes magyar teniszező. 1983 és 87 között folyamatosan az első húszban volt a világranglistán. A Sport Tv megalakulása óta, 2002-től a tévécsatorna szakkommentátora. 1997-ben volnult vissza, 2001 és 2004 között a női válogatott szövetségi kapitánya volt, jelenleg teniszakadémiát működtet, három gyereke van. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nézd meg Temesvári Andreát a SportTV-ben, itt egy friss videó

Képek: BudaPestkörnyéke.hu