Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Kidobhatunk-e idegen utcában egy zsák szemetet, állítólag rátámadtak Berki Mazsira, aki rendőrt hívott

Elmondása szerint nyílt utcán támadták meg Berki Mazsit. Egy szemeteszacskót szeretett volna kidobni. Egy idősebb úr meglökte majd autóját rugdosta, végül a rendőrségnek kellett szólni.

Egy zsák szemét

Berki Mazsi egy zsák szemetet az utcán lévő kukába akart kidobni. Otthonról hozta magával az autójával, és a Szépvölgyi úton akart megszabadulni tőle. Azt mondja, sietett, ezért maradt a kocsijában a szemét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy találkozó előtt robbantot ki a konfliktus

Épp szemétszállítás zajlott a környéken, így az utcán felsorakoztatott kukákba akartam dobni. Egy ott lakó idős férfi végig nézte, majd agresszíven, lehordott mindennek, és azt ordította, hogy takarodjak onnan a szemetemmel együtt – legalábbis így emlékezik az eset kezdetére Berki Krisztián felesége a Bors tálalásában.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Röpült a szemét

A dulakodás közben a szemetes zacskó szétszakadt, Mazsi elmondása szerint hiába kért elnézést tőle, és jelezte, hogy a pici babám az autóban van, még dühösebb lett. Ezek után el akarta hagyni a helyszínt, azonban a férfi visszatartotta.

Visszatartották

A celebfeleség elindult az esettől 10 méterre lévő autójához, de a férfi utána ment, majd állítólag mellkason ütötte. Utána beült a kocsiba, de a férfi elkezdte rugdosni és ütni a kocsit.

Gyermeke is vele volt

Mazsi akkor lendült ellentámadásba, amikor a férfi az autója ajtaját kinyitva „Rángatta a babahordozót, amibe a kislányom rögzítve volt. Ekkor előtört elő belőlem az anyatigris, ráordítottam, mire nagy nehezen elengedte a gyereket.” Mazsi szerint ekkor sikerült elhajtania.

Rendőrségi ügy lett belőle

Később, állítólag azért, hog yösszeszedje a szemetet visszament, de a férfi még mindig ott volt. Újra vita alalkult ki, amelyet már felvett videóra. Ezzel már a rendőrséghez fordult.

Mazsi posztja az esetről

A férjének is voltak már rendőrségi ügyei

Berki Krisztián piszlicsáré balesetnek nevezte azt büntetőfékezést, amely miatt a bíróság 2 év börtönre ítélte, amit négy évre felfüggesztettek, elvették a jogsiját és még fizetnie is kellett a TV2 volt celebjének.

Belső értékek

Az egykori labdarúgó magyarázkodásáról a Kékvillogó.hu is részletesen beszámolt. A médiaceleb egy interjúban fél évvel ezelőtt úgy fogalmazott: „Én akkor tudok jó ember lenni, ha jó belső értékekkel rendelkezem, ezt nekem alapvetően a sport hozta”. Berki Krisztián tehát bevallotta, szerinte kiváló belső értékekkel rendelkezik, ilyen például a versenyszellem vagy a szabálykövetés.

A bíróság másképpen látta

A buszban több mint 2,5 millió, Berki Krisztián bérelt Bentley-jében pedig  több mint 14 millió forintnyi kár keletkezett. A bíróságon az ügyész hozzátette: „A vallomásokból és egyéb bizonyítékokból egyértelmű, hogy semmi nem indokolta Berki Krisztiánnak, hogy megálljon, holott fel kellett volna mérnie, hogy tettével veszélyhelyzetet okoz. A buszvezető a legjobb szándéka szerint próbálta elhárítani a balesetet, amelynek végül ütközés lett a vége. Indokolatlanul, szándékosan hozta létre a vádlott a veszélyhelyzetet.”

Címlapfotó: Berki Mazsi hivatalos Facebook-oldala.

Exit mobile version