Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Leáll négy napra az egyik magyar bank: utalni sem lehet majd – Itt vannak a részletek!

Az Erste Bank négynapos bankszünetet tart, emiatt több szolgáltatásuk sem lesz elérhető.

Négynapos bankszünet

Az Erste Bank Hungary 2022. december 1. 22:00 és december 4. 24:00 között bankszünnapot tart, mivel változások lesznek szolgáltatásaikban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez az oka

A bankszünnap oka, hogy az Erste Bank megvásárolta a magyarországi Commerzbank Zrt. részvényeit, és ebben az időszakban veszi át ügyfeleit és portfólióját. Ez pedig jelentős informatikai munkával jár a bank rendszereiben.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A vásárlások

Azonban az online és üzletekben történő kártyás vásárlások és a készpénzfelvétel ATM-ben, az elektronikus utalások indítása és fogadása ebben az időszakban is zökkenőmentesen működnek majd – tájékoztatták ügyfeleiket a honlapon.

Ebben az időszakban az alábbi szolgáltatásaik nem lesznek elérhetők:

A nemzetközi utalásokat is érinti

Az értékpapírok

Az Erste Store sem lesz elérhető

Ez is érdekelhet:

Az Erste Bank is áthárítja az extraprofitadót: korábban a K&H, a Ryanair és az EasyJet jelentette be, hogy ügyfeleivel fizetteti meg a különadót

Kiemelt kép: Erste Bank

Exit mobile version