Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Ma is letarolták a viharok az országot: Pest megyében cseresznye nagyságú jég potyogott – videó

Több megyében is viharkárokhoz riasztották pénteken a tűzoltókat – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Fák dőltek ki

Épületekre, utakra dőlt fák és ingatlanokba befolyt víz miatt kérik a katasztrófavédelem segítségét az állampolgárok elsősorban Bács-Kiskun, Békés, Hajdú-Bihar és Pest megyékben – tartalmazza a közlemény. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ágak szakadtak le

Hajdú-Bihar megyében fákat döntött ki, ágakat szakított le a viharos szél Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Berettyóújfaluban, Nagyrábén és Sárándon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Durva fotók:

😓Kidőlt fák, cseresznye méretű jég, áramkimaradás – ma sem tétlenkednek a zivatarok. Még több fotó:…

Posted by Időkép on Friday, June 10, 2022

Baját és Pécset is elérte a vihar:

⛈ Már Baját is elérte és hamarosan Pécsre is megérkezik a felhőszakadással, viharos széllökésekkel kísért zivatargóc. 👉https://www.idokep.hu/radar Fotók: Csóka János, Horváth Árpád (Baja), köszönjük!

Posted by Időkép on Friday, June 10, 2022

Pest megye sem úszta meg

Pest megyében Tóalmáson, Törökbálinton, Albertirsán és Szentmártonkátán okozott károkat a vihar. A közlemény szerint Bács-Kiskun és Békés megyében is gyakoriak a riasztások. A tűzoltóegységek péntek délután folyamatosan dolgoznak a károk felszámolásán – tájékoztatott az OKF.

Cseresznye nagyságú jég potyogott

Az Időkép azt írja, ma a felhőszakadás mellé jég is párosult a fővárosban. Mint írják délután 5 óra után egy zivatarvonal alakult ki a pesti oldal fölött. A zivatar jégesővel kísért felhőszakadással érkezett, a 18. és 19. kerületekben borsó és cseresznye nagyságú jégszemek potyogtak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón a jég:

Cseresznye nagyságú jég hullott Pesten

⛈🧊 Budapest ma sem úszta meg szárazon, de ezúttal jégeső is kísérte a zivatar. Pestszentimrén és Pestszentlőrincen borsó, cseresznye nagyságú jég potyogott.👇 https://www.idokep.hu/hirek/cseresznye-nagysagu-jeg-potyogott-a-pesti-oldalon Szilágyi Nikolett és Kindiánné Kreivich Krisztina videója, köszönjük!

Posted by Időkép on Friday, June 10, 2022

Délnyugat felé vonulnak a viharok:

👉Ezekben a percekben alakult ki Pesten is egy zivatar. A viharok délnyugat felé vonulnak: https://www.idokep.hu/radar

Posted by Időkép on Friday, June 10, 2022

Kiemelt kép: Időkép videorészlet

Exit mobile version