Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Másképp jár a ráckevei HÉV

HÉV menetrend változás

Változik az egyik Budapest környékén közlekedő HÉV menetrendje. Szombattól november 10-ig módosított menetrend szerint közlekednek a ráckevei, 6-os HÉV-szerelvények pályafelújítás miatt.  

Látogatószám rekordot döntött a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál szeptemberben! Köszönjük, hogy sok százezren olvastok minket! Hirdetőknek itt az ajánlatunk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Pályafelújítás miatt változik a ráckevei, 6-os HÉV menetrendje. Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között dolgoznak a pálya felújításán, emiatt a megszokottól eltérő időpontokban indulnak el a szerelvények.    

Emellett október 19-én és 20-án a 6-os HÉV két szakaszra osztva közlekedik: a Közvágóhídtól Dunaharaszti külső állomásig, Ráckeve, illetve Tököl felől József Attila-telep megállóhelyig lehet utazni a szerelvényekkel.

Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között pótlóbusz jár H6-os jelzéssel, amelyre a dunaharaszti, taksonyi, szigethalmi és szigetszentmiklósi Volánbusz-megállókban lehet felszállni.

A részletes menetrend a BKK honlapjáról tölthető le.

Kiemelt kép: illusztráció/BudaPestkörnyeke.hu

Exit mobile version