Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Újraélesztés az utcán – Mentőautóval ütközött egy motoros a 7. kerületben, a futár nem élte túl a karambolt

Kedden nem sokkal 14 óra után egy mentőautó és egy motoros ütközött a 7. kerületben a Rottenbiller utcában. A motoros olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Mentő és motoros ütközött

A rendelkezésre álló adatok szerint kedden 14 óra 16 perc körül Budapest 7. kerületében, a Rottenbiller utcában egy mentőautó és egy motoros ütközött – írják a rendőrség közleményében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Villogott a mentőautó lámpája

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, hogy a Lövölde tér felől a váci mentőállomás esetkocsija megkülönböztető jelzéssel ment a Baross tér felé. A Wesselényi utcai kereszteződésnél a belső sávban egy személygépkocsi állt, a piros lámpánál, ezért kisorolt a külső sávba, és áthajtott a csomóponton.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Itt a balesetet szenvedett mentőautó

Újraélesztés az utcán

A Dembinszky utcából, neki balról egy motoros a Wesselényi utcába keresztbe akart haladni, ekkor a mentő oldalába rohant, majd a levegőbe repült és a járdára zuhant. A mentő személyzete azonnal megkezdte a motoros újraélesztését, nagyjából fél óra után hagyták abba, mert nem lehetett megmenteni a motor vezetőjét.

Dolgoznak a helyszínelők

Meghalt a motoros

A baleset következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Leállították a forgalmat

Lezárták a környéket

A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a balesettel érintett útszakaszt, a jármű forgalmat a Wesselényi utca valamint az István utca irányába terelik. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Ennyi maradt a motorból

Pillanatnyi forgalmi helyzet a városban

Itt történt a baleset

Szomorú statisztika

Hármas karambol

Közben a Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint hármas karambol történt az Etele út és a Fehérvári út kereszteződésében.

A villamost is akadályozták

Három személyautó ütközött össze, és a sérült járművek a villamosközlekedést is akadályozzák. A helyszínre mentőt is kértek – írták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián

Exit mobile version