Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Jól kerestek tavaly a magyar médiasztárok, Rúzsa Magdi a jogdíjkirálynő, de Kasza Tibi állhat az első helyen

5 magyar médiasztár 2021-es jövedelmét becsülte meg a Forbes. Százmilliókat kerestek tavaly, de van, aki milliárdos bevétellel dicsekedhet.

Milliárdok nyomában

A gazdasági lap számítása szerint a legtöbbet Kasza Tibi kereshette. Tavaly közel kétmilliárd forintot – pontosan 1 982 349 000 forintot – könyvelhetett árbevételként, ami bődületes ugrás a 2020-as év szép kerek nullás eredménye után. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Biznisz, nem éneklés

A műsorvezető-énekes ezt az összeget vállalkozásaival érte el. Nemcsak más cégek szponzortartalmait osztogatja, hanem a Challenge étrendkiegészítővel új márkát, hírnevével pedig új márkadivatot indított. Felesége pedig a szépségiparban nyomul, ez is szépen hozott a konyhára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Műsorkészítés

Sebestyén Balázs százmilliós osztalékot kap évek óta. A rádióműsor-szolgáltatással foglalkozó Phova Kft. már 2017-ben is 285 millió forintos árbevétellel működött, 2021-ben pedig 316 millió forintot kerestek. Vélhetően ez nem munkabér, hanem komplex műsorszolgátatás lehet.

Az a közismert kisbolt

Ördög Nóra és férje sikeres kereskedők. A 2020-as, 212 millió forintos árbevételt 2021-ben már 314 millió forintra emelték. Velük kapcsolatban pont a napokban posztolt egy számlát, hogy az éttermük (kisboltjuk) még a jégkockáért is pénzt kért, pontosan 200 forintot. Állítólag az étteremben a helyi személyzet döntött erről, azóta korrigálták ezt.

Nem minden munkáért kapott pénzt

Vele kapcsolatban tavasszal írtunk arról, hogy mennyit keresett pályája elején az RTL Klubnál. Ördög Nóra 2001-ben került az RTL Klubhoz, ahol szerkesztőként kezdett, majd átállt a kamera másik oldalára és műsorvezető lett. Olyan produkciókban vett részt, mint a Reggeli, a Szombat esti láz, a Csillag születik és az X-Faktor. Több produkciónak nem csak a műsorvezetője, hanem szerkesztője is volt, ám a háttérmunkáért nem kapott külön pénzt.

Nagyot ugrott

Majka sokáig panaszkodott a kovid miatt kieső bevételei miatt, 2021-gyel azonban nem lehet gondja. A lap számításai szerint a rapper fő cége, a televízió-műsorgyártással, valamint előadóművészeti tevékenységgel foglalkozó Dyma MM Kft. tavalyi eredménykimutatása ugyanis nagy bevételnövekedést mutat: a 2020-as, 50 milliós árbevételét 2021-ben 302 millió forintra tudta növelni.

Jogdíjkirálynő

A lap számol a nemrég hármas ikreknek életet adó Rúzsa Magdival is, hiszen a legtöbb jogdíjat itthon ő érte el. A tavalyi évet 192 millió forint árbevétel mellett 67 millió profittal zárta.

Papírsárkány

Címlapfotó: Rúzsa Magdi és az év elején született ikrei.

Exit mobile version