Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Nem tetszik a felújított utca, mert félnek a rájuk ömlő forgalomtól

Sok évtizedes várakozás után végre aszfaltozott utat kapnak Szigetszentmiklós üdülőövezetének lakói, ők azonban elégedetlenek.

Van olyan lakó, aki azt mutatta meg az ATV riporterének, hogy az aszfalt miatt a garázsajtót sem tudja majd kinyitni, újat kell vennie sok tízezer forintért.

Mások arra panaszkodnak, hogy az aszfaltozás miatt nagy lesz az átmenő forgalom a házuk előtt. A Csepelre vezető menekülőutat ugyanis a lakók szerint korábban is számtalan autós használta a dugók elkerülésére.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A lakók azért is félnek a száguldozó autóktól, mert a beruházás mellé nem készül járda: a gyalog közlekedő idősek és kisgyermekesek is csupán egy finom porral döngölt padkát kapnak a közlekedésre, holott a biztonságos járdát 12 éve ígérik nekik.

Szigetszentmiklósnak ezen a részén nincs tömegközlekedés, a gyerekeket autóval kell iskolába vinni, ám hogy parkolni a jövőben hol tudnak majd a lakók, azt egyelőre csak találgatják.

Egy leaszfaltozott kavicsos út tehát nem mindig okoz örömöt. Ebben az esetben inkább egyre több és több kérdést, kételyt vet fel az ott élőkben.

Kiemelt kép: részlet az ATV riportjából

Exit mobile version