Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Novák Katalin és Szijjártó Péter levélben köszöntötte születésnapján az adócsalásért elítélt Gáspár Győzőt

Újabb szintre lépett Gáspár Győző politikai pályafutása, mert 50. születésnapjára gratuláló levelet kapott Magyarország köztársasági elnökétől és a külgazdasági és külügyminiszterétől. Novák Katalin államfő nyilvánosan üdvözölte a korábban adócsalásért elítélt reality szereplőt.

Győzike a Békementen

Győzike már néhány éve büszkén a Fidesz támogatói közé tartozik. A celeb 2 évvel ezelőtt a Békementen is feltűnt. Az első sorban masírozott Bencsik Andrással, Bayer Zsolttal és Semjén Zsolttal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Győzike a Fidesz megmondóemberi közt

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Lévai Anikóval is fotózkodott

Az országgyűlési választások éjszakáján Győzike is meghívott kapott a kormánypárt eredményvárójába, ahol Lévai Anikóval, a miniszterelnök feleségével is sikerült közös fotót készítenie. A választások napján még a szavazócéduláját is kiposztolta, amelyen a kormánypárt mellé tette a X-et.

Győzike és a miniszterelnök felesége

Forrás: Facebook

„Vérét adná Orbán Viktorért”

2022 októberében beszélt arról, hogy mennyi támadás éri azóta, amióta felvállalta politikai hovatartozását. „Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszterelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!” – mondta Győzike.

Balhé a Fradi meccsen

Nyáron újabb fordulatot vett Győzike világnézete, vérbeli fradista lett. A showman-nek az eddigi legdurvább verbális inzultusokkal kellett szembenéznie a Fradi-Újpest meccsen, ahol a VIP-páholyban foglalt helyet. A celebet először a debreceniek találták meg a Groupama Arénában. A hajdúságiak még csak sértegető rigmusokat kiabáltak felé, majd egy fordulóval később a diósgyőriek már molinóval is kifejezték nemtetszésüket a hirtelen zöld-fehér drukkerré vedlett celeb irányába.

Kubatov Gábor és Gáspár Győző

Forrás: Facebook/Kubatov Gábor

Az államfő is felköszöntötte

Győzike a napokban ünnepelte 50. születésnapját. Családjával egy törökországi luxusszállodában ünnepelt. Külföldről hazaérve nagy meglepetés várta a Romantic egykori frontemberét, ugyanis Novák Katalin köztársasági elnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is írásban köszöntötte születésnapja alkalmából. Erről a celeb a TV2 reggeli műsorában beszélt. Ugyan megmutatta a levelet, de a részletekbe nem ment bele, nem derült ki pontosan, mit írt neki a két vezető politikus.

25 év nyilvánosság

Győzike, saját bevallása szerint eddigi 50 évéből 25-öt a képernyőn és a köztudatban töltött, ezért nagyon büszke arra, hogy egy kis nógrádi faluból indulva erre a szintre fel tudott kapaszkodni, arról nem is beszélve, hogy van két lánya és egy olyan felesége, aki jóban-rosszban kitart mellette.

Adócsalásért büntették

Gáspár Győzőt és feleségét 2013-ban adócsalás miatt jogerősen elítélték, a showman 1 év 8 hónap, Bea asszony 1 év 6 hónap börtönt kapott, három évre felfüggesztve. A vád az volt, hogy 27,5 millió forintnyi személyi jövedelemadót nem fizettek be 76,4 milliós jövedelmük után. Évekkel később újra adócsalás miatt állt bíróság elé: az ügyészség szerint a családi vállalkozás nem adózott megfelelően, és olyan költségeket számoltak el a cég számára, amelyek valójában Győző személyes kiadásai voltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Novák Katalin, Győzike, Szijjártó Péter – BPK-montázs

Exit mobile version