Kelemen Anna nem kertelt (na jó, csak egy picit), színt vallott politikai hovatartozásáról, bár tudja, hogy emiatt kapni fog hideget-meleget. Azt is elárulta, szerinte ki lenne a legalkalmasabb arra, hogy ha Orbán Viktor távozna a hatalomból, akkor válthatná a miniszterelnöki poszton.

Konzervatív felnőttfilmes

A bulvármédiában ritkán szerepel, de ha mégis, akkor forr körülötte a levegő. Ezúttal is belecsapott a sűrűjébe Kelemen Anna, aki egyszerre konzervatív és mondhat maga mögött egy felnőttfilmes múltat. Most inkább előbbi, mármint érték- és pártpreferenciái kerültek előtérbe egy rádióinterjúban. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

„Igen, fideszes vagyok”

„Igen, fideszes vagyok, de ezért engem szét fognak szedni” – mondja Kelemen Anna a HírFM Bezzeg című műsorában. Hozzátette, a konzervatív értékrend és a felnőttfilmezés szerinte megférhet egymással, ha az erkölcsök „tök rendben vannak”.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tóthgabisodik

Egy ponton az interjúban felmerül, hogy talán ő is „tóthgabisodik”, értve ezalatt azt, hogy hirtelen „nagymagyarként” nyíltan kiáll a Fidesz mellett. Kelemen Anna azonban azt mondja, hogy ő ezekkel a kijelentésekkel „nem tud mit kezdeni”.

Ki követheti Orbánt?

Ha már a politika volt a téma, elő is került hamar a miniszterelnök személye. Ki jöhetne Orbán Viktor után? – merült fel a fogas kérdés, amire egyenes választ adott az interjúvolt hölgy: Kelemen Anna Szijjártó Péterben, a jelenlegi külgazdasági és külügyminiszterben látja az egyik lehetséges utódot, és egészen egyszerű okok miatt gondolja így:

Férfias és tökös

És hogy miért? Amúgy Kelemen annás a válasz: Szijjártó „férfias és tökös”. De megvan a véleménye azokról is, akik támadják a jelenlegi kormányt. Szerinte „az soha nem egy kielégült ember, vagy megelégedett”. Ugyanakkor a NER-lovagok száma talán már neki is „sok”.

Gyurcsány „nem érdektelen”

Az ellenzékiek között szerinte vannak értelmes emberek, de nem tudja őket értelmezni. Havas Henriket mindenesetre „izgalmasnak” tartja, Ungár Péterben lát potenciát, Gyurcsány Ferenc „nem érdektelen”. Puzsér Róbert szintén „izgalmas elme”, de lehet, hogy amikor beszélne vele, akkor „közben kimennék a büfébe”.

Borkai „rendben van”

A Fidesz részéről Orbán Viktort igazi vezérnek tartja, „most ő hős”. De érdekes, amit a botrányokba keveredett Borkai Zsolt győri ex-polgármesterről gondol Kelemen Anna: szerinte ő „rendben van” – írja a rádiós beszélgetést szemléző Index.

A droggal is meggyűlt a baja

Kelemen Anna egyébként egy korábbi interjúban elmondta, nem szereti, ha korábbi felnőttfilmes időszakára emlékeztetik, ugyanis csak a hullámvölgyeiben vállalt ilyen szerepeket. Amikor pedig sokat szerepelt, a droggal is meggyűlt a baja.

Hétköznapokon is

„Azokban az években, amikor szerepeltem, akkor én masszívan kokainoztam. Tehát hétköznaponként, ezt úgy kell érteni, és egyedül is. Nem úgy, hogy elmegyünk péntek este bulizni, és akkor iszunk… az nem az én műfajom volt” – magyarázta.

Letette a szereket

Büszke azonban arra, hogy ma már nem használ ilyen szereket, sőt: nem is tud egy szobában tartózkodni olyannal, akiről tudja, hogy kokainozik. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kelemen Anna – fotó: a HírFM Bezzeg című műsorának felvételén/Youtube